همه از اوییم و به سوی او باز میگردیم با کمال تاسف و تاثر، اطلاع حاصل شد که جناب آقای دکتر مرتضی نصفت، استاد پیش کسوت و بازنشستهی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران، که جامعهی روانشناسی وی را بیشتر با آثار و آموزشهایش در آمار و روش تحقیق میشناسند دارفانی را وداع گفتند. سایت روانشناسان، فقدان این استاد نامآور را که شهرهی دقت علمی بودند به خانوادهی ارجمندشان و نیز جامعه روانشناسی کشور تسلیت عرض می گوید. شایان ذکر است بر اساس اطلاع واصله، دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران در نظر دارد روز سه شنبه 20 اسفندماه ساعت 11:30 در محل نمازخانه دانشکده یادبودی برای این استاد فقید برگزار نماید.
دکتر علیاکبر شعارینژاد، استاد و محقق برجسته رشته روانشناسی، دار فانی را وداع گفت.
به گزارش خبرنگار «آموزش و پرورش » ایسنا، دکتر علیاکبر شعارینژاد درسال ۱۳۰۴ در شهر تبریز متولد شد. وی در سال ۱۳۳۴ فارغ التحصیل رشته فلسفه و علوم تربیتی از دانشسرای مقدماتی شد و تحصیلات تکمیلی خود را در دانشگاه تهران سپری کرد؛ در سال ۱۳۴۷ فارغ التحصیل شد و در همان سال تدریس روانشناسی در دانشسرای مقدماتی را به عهده گرفت و مجله «معلم امروز» را راهاندازی کرد.
مرحوم شعاری نژاد تدریس درسهای روانشناسی رشد، روانشناسی یادگیری، ادبیات کودکان و روشهای تدریس را به عهده گرفت که در ایران چندان سابقهای نداشت و به مرور یادداشتهای خود را در درسهای مورد اشاره گردآوری کرد و به صورت کتاب درآورد. به این ترتیب شاید نخستین کسی بود که کتابهای «روانشناسی رشد»، «روانشناسی یادگیری» و «اصول ادبیات کودکان» را در ایران تالیف کرد که با استقبال گسترده مواجه شد.
وی همچنین سابقه مدیریت گروه روانشناسی تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی و تدریس در دانشگاههای تهران را در کارنامه علمی خود دارد و بیش از 40 کتاب با موضوعات روانشناسی رشد، روانشناسی یادگیری، اصول ادبیات کودکان و فلسفه آموزش و پرورش به چاپ رسانده است.
دکتر علی اکبر شعارینژاد، استاد ممتاز دانشگاه تربیت معلم، استاد و پژوهشگر نمونه دانشگاه علامه طباطبایی و عضو شاخص هیئت علمی دانشکده پزشکی دانشگاه شهید بهشتی بود.
نقش فعالیتهای فوق برنامه در تربیت نوجوانان، روانشناسی رشد، ادبیات کودکان، نگاه نو به روان شناسی انسان سالم، روانشناسی تربیت و تدریس، فلسفه جدید تربیت و یا فلسفه جدید در آموزش - پرورش، فرهنگ توصیفی علوم رفتاری/ شناختی، روان شناسی رشد، فلسفه آموزش و پرورش، روانشناسی فرهنگ و تربیت، واقعیتهای روانشناختی تربیت و فرهنگ، نظریههای رشد در روانشناسی رشد و تکامل انسان از آثار این استاد است.
محقق برجسته و مؤلف کوشا دکتر علی اکبر شعارینژاد که از بیماری کلیه رنج میبرد، جمعه گذشته دعوت حق را لبیک گفت و به دیدار دوست شتافت.
مراسم ترحیم استاد شعاری نژاد سه شنبه 13 اسفند از ساعت 19 تا 20:30 در مسجد نور واقع در خیابان فاطمی، میدان جهاد، خیابان طباطبایی برگزار می شود.
سایت روانشناسان در گذشت این استاد بزرگ را به خانواده و جامعه دانشگاهی و روانشناسی کشور تسلیت میگوید.