روانشناسی برای همه ، ارتباطات روانشناسان با یکدیگر ، مشاوره و آزمونهای روانی
روانشناسان و مشاوران باید از صلاحیت حرفه ای و اخلاقی برخوردار باشند
رییس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران گفت: صرف داشتن مدارک تحصیلات تکمیلی روانشناسی و مشاوره برای اخذ پروانه اشتغال تخصصی کافی نیست بلکه متقاضیان باید از صلاحیت حرفه ای، تخصصی و اخلاقی لازم برخوردار باشند.
ˈعباسعلی اللهیاریˈروز یکشنبه در چهارمین نشست مشترک روسای شوراهای استانی و اعضای شورای مرکزی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، افزود: این سازمان تلاش می کند با اتخاذ ساز و کارهای مناسب نسبت به ارتقا سطح کیفی و تخصصی روانشناسان اقدام کند.
وی، اظهار داشت: تمام روانشناسان و مشاوران زمانی دارای هویت حرفه ای و تخصصی و از امتیازات علمی و حرفه ای سازمان برخوردار خواهند بود که به عضویت سازمان نظام روانشناسی و مشاوره در آمده و پروانه اشتغال تخصصی دریافت کرده باشند.
اللهیاری با اشاره به اینکه 10 هزار نفر عضو این سازمان هستند، ادامه داد: شعبات نمایندگی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره هم اکنون در 31 استان کشور فعال هستند و به مردم خدمات مورد نیاز را ارایه می دهند.
وی، امسال را سال تقویت شوراهای استانی دانست و از روسای استانی خواست با اتخاذ برنامه های ساختارمند و علمی به نیازهای گوناگون استان تحت نظارت خود پاسخ دهند.
به اطلاع کلیه روانشناسان و دانشجویان گرامی می رساند سخنرانی اردیبهشت ماه انجمن روانشناسی بالینی با همکاری خانه اندیشمندان علوم انسانی در تاریخپنج شنبه، 5 اردیبهشت ماه از ساعت 10.30 الی 12با موضوع "مدل یکپارچه از درمانهای شناختی رفتاری" توسطجناب آقای دکترابوالفضل محمدیبرگزار می شود.
شرکت برای همه علاقه مندان این حرفه آزاد و رایگان می باشد.
مکان برگزاری:خیابان استاد نجات الهی (ویلا) – نبش خیابان ورشو –پلاک 2– خانه اندیشمندان علوم انسانی --
روانشناسان هشدار دادند:خطر سایتهای اجتماعی برای بهداشت روانی زوجها
متخصصان انجمن روانشناسی انگلیس تاکید کردند: طبق بررسی های انجام شده از افراد متاهل، استفاده زیاد از اینترنت بویژه سایتهای اجتماعی متعدد میتواند به روابط زناشویی آسیب جدی وارد کند و بهداشت روانی زوج ها را به خطر بیاندازد. بررسی گروهی از روانشناسان انگلیسی روی تعدادی از افراد متاهل نشان داد که استفاده بیش از حد از رسانه آنلاین در قالب اینترنت و سایتهای اجتماعی نظیر فیسبوک و توییتر میتواند بر رابطه زناشویی تاثیر مخرب داشته باشد.
به گزارش ایسنا به نقل لایوساینس، در این مطالعه روابط زناشویی بیش از 24 هزار فرد متاهل مورد بررسی قرار گرفت.
این روانشناسان تاکید کردند: نتایج مطالعات آشکار ساخت زوج هایی که از این رسانهها استفاده بیشتری دارند، معمولا از رابطه زناشویی خود احساس رضایت نمیکنند.
در این بررسی ارتباط بین استحکام روابط زناشویی با میزان مکالمه و گفت و گو از طریق سایت های اجتماعی مختلف و متعدد، مورد بحث و بررسی قرار گرفت و نتایج این تحقیق در کنفرانس سالانه انجمن روانشناسی انگلیسی ارائه شد.