روانشناسی برای همه ، ارتباطات روانشناسان با یکدیگر ، مشاوره و آزمونهای روانی
خودتان را در دل خانواده نامزدتان جا کنيد !!
خودتان را در دل خانواده نامزدتان جا کنيد !!
گاهي اوقات پسران جوان تصور مي کنند، چون قرار است با اين خانواده وصلت کرده و عضوي از آن محسوب شوند، ديگر نيازي نيست که به اندازه قبل به والدين نامزدشان احترام بگذارند، در حالي که عکس اين مطلب صحت دارد.
دوران نامزدي علاوه بر اينکه زمان مناسبي براي آشنايي زوج ها با هم است، زمان آشنايي با خانواده همسر آينده نيز هست با توجه به تأثير برخورد هاي اوليه بر روابط بعدي، چگونگي مديريت رابطه با خانواده همسر آينده در اين برهه از اهميت زيادي برخوردار است.
ارائه يک شخصيت با ثبات، متعادل و اصيل در اين دوران موجب مي شود که خانواده نامزدتان که به زودي همسر شما خواهد شد، تصور خوبي از شما داشته، بتوانند به شما اعتماد کرده و از آينده زندگي مشترک فرزندشان با شما ترس و واهمه اي نداشته باشند.
ممکن است شما نيز به اين دليل که تازه با اين خانواده آشنا شده ايد و مي خواهيد در کمترين زمان ممکن تأثير مثبتي روي آن ها بگذاريد، ناخواسته اشتباهاتي انجام دهيد که موجب ناراحتي والدين نامزدتان يا خودتان شود. به دست آوردن پذيرش و رضايت خانواده همسرتان کار خيلي سختي نيست، شما مي توانيد با رعايت اصول خاصي با کمترين اشتباه به هدف تان برسيد مهم ترين اين اصول عبارتند از :
به قول و قرارهايتان پايبند باشيد
مهم ترين دل مشغولي والدين نامزد شما اين است که آيا شما فرد مناسبي هستيد و مي توانيد فرزند دلبندشان را خوشبخت کنيد يا خير. مسلماً از مردي که خيلي زود همه قول و قرارهايش را فراموش مي کند، انتظار نمي رود در عرصه هاي گوناگون زندگي، از جمله کار و ازدواج موفق باشد. چطور مي توان از فردي که در دوران نامزدي به تعهداتش عمل نمي کند، توقع داشت که پس از ازدواج اين کار را انجام دهد؟ اگر نمي توانيد کاري را انجام دهيد، بي جهت خودتان را به انجام آن متعهد نکنيد. روي پيشنهادهايي که به شما مي شود، خوب فکر کنيد و سپس درباره آن قول دهيد.
نقش بازي نکنيد
تصور نکنيد که اگر ويژگي هاي منفي تان را مخفي کرده و فقط جنبه هاي مثبتتان را نشان دهيد بازي را مي بريد همه ما داراي ويژگي هاي نامطلوبي هستيم، اين امر به ماهيت انسان باز مي گردد، نه به نقص شما. البته منظور ما اين نيست که در نشان دادن ويژگي هاي منفي تان مبالغه کنيد، بلکه تا آنجا که ممکن است سعي کنيد خودتان باشيد فکر مي کنيد تا چه زماني قادريد نقش يک فرد بدون نقص را بازي کنيد؟ يک ماه؟ شش ماه يا يک سال؟ شما هر قدر هم تحمل داشته باشيد، بالاخره روزي از نقش بازي کردن خسته مي شويد، پس از حالا خودتان باشيد، تا والدين نامزدتان نيز با خصوصيات شما آشنا شده و آن ها را بپذيرند.
به نامزدتان اهميت دهيد
مهم ترين خواسته والدين نامزدتان از شما، خوشبخت کردن اوست. بنابراين هنگامي که ببينند شما به منظور رفاه و خوشحالي فرزندشان تمام سعي خود را مي کنيد، علاقه شان روز به روز به شما بيشتر مي شود. تعريف کردن از محاسن همسرتان نزد والدينش و تشکر از آن ها به خاطر تربيت چنين فرزندي نيز، کار تأثيرگذاري است.
به آنها احترام بگذاريد
گاهي اوقات پسران جوان تصور مي کنند، چون قرار است با اين خانواده وصلت کرده و عضوي از آن محسوب شوند، ديگر نيازي نيست که به اندازه قبل به والدين نامزدشان احترام بگذارند، در حالي که عکس اين مطلب صحت دارد. از آنجايي که شما قرار است باقي عمرتان با اين خانواده ارتباط نزديک داشته باشيد، رعايت حد و مرزها و احترام به بزرگ ترها اهميت بيشتري مي يابد.
در مواردي با آن ها مشورت کنيد
درست است که شما و نامزدتان مي توانيد در همه موارد خودتان تصميم بگيريد، اما کمک گرفتن از افراد با تجربه، از جمله والدين خود يا نامزدتان مي تواند فرآيند تصميم گيري شما را تسهيل سازد. سعي کنيد در بعضي از موارد نظر والدين نامزدتان را هم جويا شويد. اين کار شما موجب مي شود آن ها تصور کنند که شما آن ها را پذيرفته ايد و از آن پس رابطه بهتري با شما بر قرار سازند.
بيشتر از اينکه حرف بزنيد، گوش کنيد
در اولين جلسات حضور در جمع هاي خانوادگي سعي کنيد بيشتر شنونده باشيد تا گوينده، اين کار موجب مي شود که شما با فرهنگ اين خانواده بيشتر آشنا شويد، از طرفي وقتي کسي بيشتر گوش مي دهد، امکان اشتباه کردنش کمتر است، اما وقتي صحبت مي کند، اشتباهاتش آشکار مي شوند.
از نامزدتان اطلاعات بگيريد
اينکه شما از والدين نامزدتان شناختي نداشته باشيد، طبيعي است، اما خيلي راحت مي توانيد اين معضل را حل کنيد. از نامزدتان درباره سبک زندگي و موضوعات مورد علاقه والدينش بپرسيد. سپس سعي کنيد تا درباره موضوعات مورد علاقه آن ها اطلاعاتي جمع آوري کرده و در فرصت مناسب با آن ها درباره اين موضوعات گفت و گو کنيد.
عقايدتان را براي خودتان نگه داريد
ممکن است بعضي از عقايد شما شبيه عقايد پدر و مادر همسرتان نباشد. در اين گونه مواقع مي توانيد خيلي آرام و منطقي از آن ها بخواهيد که دليل عقيده شان را مطرح کنند چنانچه مشاهده کرديد آن ها به هيچ وجه از موضع شان کوتاه نمي آيند، خوب است با گفتن محترمانه جمله « حق با شماست »، بحث را خاتمه دهيد، چون در اين رابطه چيزهايي بسيار مهم تر از عقايد شخصي شما وجود دارد. منبع : tebyan.net
ارسال شده توسط modir
در 1392/08/15 20:10:13
13925 دفعه خوانده شده ·
امتیازات
امتیاز دادن فقط برای اعضاست.
برای امتیاز دادن یا ثبت نام کنید و یا وارد حساب کاربری خود شوید.